Menu

0

0.00лв.

Нов дизайн.

Новата атрактивна опаковка MANN-FILTER е моментално разпознаваема и подчертава качеството на продуктите. Независимо дали сте опитен професионалист или любител на Направи си сам (направи си сам), новата опаковка предлага истинска добавена стойност, като директни връзки към повече цифрова информация и сигурността, че притежавате оригинален продукт на MANN-FILTER.

Изберете жълто и зелено – за уау фактор!

Подходящ за бъдещето

Не мина много време, откакто MANN-FILTER отпразнува своята 70-та годишнина и за да отбележи повода, поднови обещанието си да предоставя иновативни продукти и превъзходно обслужване. В същото време той адаптира опаковката си за бъдещето, оставайки верен на безпогрешния външен вид на кутиите. Отличителният и функционален дизайн на опаковката е бил и винаги ще бъде ключов фактор за успех.

Крайният резултат е нов дизайн, който оставя трайно впечатление. Дизайн, който осигурява истинска добавена стойност за увеличени продажби и по-силно изживяване на марката. Дизайн за лесно идентифициране и представяне на надеждно име.

Фокусиран върху лекотата на използване

Поставеният на видно място QR код ви отвежда директно до ценна информация за конкретен продукт в онлайн каталога на MANN-FILTER.

Много от новите кутии също имат защитен QR код, който е актуализиран QR код, който осигурява допълнителна сигурност. Позволява ви да извършите бърза проверка с телефона си, за да видите дали продуктът е оригинален MANN-FILTER.

Функцията за защитен код ще бъде достъпна за избрани продукти в Европа от пролетта на 2024 г., като в бъдеще ще последват и други региони.

Допълнителни предимства на новия дизайн

Модерна визия – ярка, привлекателна и лесна за използване
Бърз избор от рафта – Лесна идентификация благодарение на нови шрифтове и икони
Полезен QR код – Отвежда ви директно до подробна цифрова информация за продукта
Оригинален ли е? – Бърза и лесна проверка с вашия телефон чрез защитен QR код
Допълнително свободно пространство – За вашите персонализирани отметки
Силни послания на марката – Увеличава вашия успех

Вашият коментар

Add a comment